Håndværkerrengøring i ny- og ombygninger

Når et byggeri står færdigt, skal der gøres rent efter håndværkerne. Ikke fordi de roder og sviner med vilje, men fordi det simpelthen støver, når tømrere, malere og fugemænd har knoklet for at gøre det nye byggeri færdigt.

Hos JA Rengøring er vi rigtig gode til håndværkerrengøring. Vi kender nemlig byggebranchen og dens vilkår. Derfor er vi også parate til at komme og gøre rent på alle tidspunkter af døgnet og på alle ugens dage, hvis det kræves for at få byggeriet afleveret til tiden.

Vi passer på fugerne og den øvrige finish i byggeriet

Vores søsterselskab er Jysk Fuge Kompagni, og hvis de ansatte der har haft opgaven med at fuge byggeriet, tager vi som rengøringsfirma også ansvar for fugerne i forbindelse med rengøringen. Du kan altså være sikker på, at dine fuger ikke tager skade, når vi står for håndværkerrengøringen. Vi er omhyggelige også, når vi omgås andres fag, så vi ikke kommer til at ødelægge andre håndværkeres arbejde.

I det hele taget er vi meget påpasselige, når vi gør rent i et nybygget hus, og vi kan sagtens finde ud af arbejde samtidig med, at håndværkerne udfører den sidste finish inden aflevering af byggeriet.

Kontakt indehaver Anders Bercon og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre aflevering af dit byggeri til tiden.